EXCLUSIV: Tragedie în curtea ISU Vrancea: un muncitor care lucra la refacerea acoperișului A MURIT după ce a căzut de la 10 metri

0
779

Tragedie, sâmbătă dimineața, în curtea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vrancea.

Un muncitor de la firma PRODCOMBILC SRL Focșani, contractată de ISU pentru reparații la acoperiș, a căzut de la o înălțime de aproximativ 10 metri. Deocamdată nu se știe dacă omului i s-a făcut rău ori dacă a alunecat. Cert e că bărbatul, în vârstă de 41 de ani, a suferit răni extrem de grave. El a primit primele îngrijiri medicale de la un echipaj SMURD, care se afla în curtea ISU în acel moment, însă salvatorii au solicitat și o ambulanță SAJ.

În momentul în care a fost preluat de ambulanță pentru a fi dus la spital, bărbatul era inconștient. Din păcate, medicii de la UPU nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața și au fost nevoiți să-i declare decesul. Inspectoratul Teritorial de Muncă Vrancea a declanșat o anchetă și cercetează moartea omului ca fiind accident de muncă.

Inspectorii ITM trebuie să stabilească dacă bărbatul era asigurat în momentul în care lucra la înălțime, dar și dacă avea contract de muncă și dacă avea instructajul de securitate în muncă. În paralel, și poliția a deschis o anchetă pentru a stabili dacă se face cineva vinovat de moartea bărbatului.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.