EXCLUSIV: UNPR Vrancea DECAPITAT! Costel Bîrsan, noul președinte al filialei

0
895

Liderii de la centru ai UNPR au decis să schimbe conducerea filialei vrâncene. Astfel, noul președinte al organizației UNPR Vrancea a fost numit omul de afaceri Costel Bîrsan. Acesta îl va înlocui pe deputatul Neagu Murgu care a condus filiala progresiștilor vrânceni de la începutul lui 2014.

Voalat, Valeriu Steriu pune rezultatele slabe ale organizației vrâncene de la alegerile din data de 5 iunie pe seama unui management slab al conducerii din Vrancea. Printre altele, Steriu a mai declarat că numirea lui Costel Bîrsan vine în contextul pregătirii alegerilor parlamentare din toamna acestui an.

“A fost o campanie dificilă, iar munca și deciziile luate de unele organizații județene nu au condus mereu la rezultatul dorit. Am dovedit că avem filiale puternice în unele reședințe de județ, orașe sau comune și chiar dacă suntem un partid tânăr am confirmat pe scena politicii românești. Suntem mândri și îi felicităm pe toți colegii nostri care au obținut mandate de primar sau de consilieri locali și județeni. Dar lupta nu s-a încheiat. Urmează alegerile parlamentare. Iar în urma analizelor făcute, pentru a obține rezultatele așteptate, am hotărât numirea domnului Costel Bîrsan în funcția de președinte al organizației UNPR Vrancea. Credem cu tărie că experiența dumnealui ne va ajuta să ne îndeplinim obiectivele, să contribuim la consolidarea siguranței și a prosperității românilor. Iar pentru asta vom merge mai departe cu oameni noi, cu mentalități noi”, a declarat Valeriu Steriu, președintele UNPR.

Costel Bîrsan a fost ales consilier municipal pe listele UNPR, împreună cu viceprimarul în funcție Marius Eusebiu Iorga. Bîrsan este directorul general al unei societăți comerciale care se ocupă cu instalații și echipamente de alimentare cu gaze.

costel-birsan

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.