Facerea de bine… nu este apreciată întotdeauna! A ajuns la spital după ce a încercat să aplaneze un conflict!

3
2392

Nu întotdeauna facere de bine este, ca să spunem așa, apreciată de cei din jur. Este cazul unui bărbat de 63 de ani, din Răcoasa, care a încercat să intervină între doi consăteni care se certau în fața magazinului. Se pare că cei doi nu au apreciat gestul întrucât unul dintre ei, un tânăr de 22 de ani, l-a lovit zdravăn pe bunul samaritean, atât de zdravăn încât omul a fost preluat de ambulanță. Mai mult, agresorul, probabil plin de nervi, a sfărâmat și o vitrină frigorifică. „La acest moment audierile sunt în desfășurare, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe ,distrugere și violarea sediului profesional, în cursul zilei de astăzi urmând să fie dispuse măsurile în consecință”, a comunicat IPJ Vrancea.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

3 COMENTARII

  1. Așa ceva poate funcționa dar numai dacă împăciuitorul este în stare să-i bată pe amândoi. Astfel acțiunea este considerată ca o dovadă de tupeu nesustenabil și se pedepsește corespunzător.

  2. Puneți și videoul unde bătrânul îl da cu capul de zid pe băiatul de 22 de ani ,și ia bâta in mâna ,videoul asta de ce nu-l puneți ??
    Puneți doar ce vă convine
    Asta se întâmpla inainte ca bătrânul sa pățească asta ,consumase alcool bătrânul
    Puneți și celălat video nu doar ce vă convine

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.