Factoringul – o soluție financiară tot mai accesată de la un an la altul

0
55

Fiecare antreprenor este intr-o continua cautare a solutiilor financiare prin care sa beneficieze de tot sprijinul necesar pentru derularea afacerii sale. Totusi, pe langa solutiile traditionale pe care le cunoastem cu totii, avem acces si la cateva care desi nu sunt atat de cunoscute, devin tot mai populare de la un an la altul. In acest sens putem aminti si de factoring cu regres si mai departe descoperim ce presupune acesta si care sunt principalele avantaje aduse.

Inainte de toate, oricine ar trebui sa stie ce este factoring-ul. Acest produs financiar este potrivit societatilor care ofera produse sau servicii cu factura la termen de plata, pana la 120 de zile. Cu siguranta, exista situatii in care este necesara incasarea mai rapida a banilor, iar cu asta ne ajuta factoring-ul. Tot ce trebuie sa faci este sa iti cesionezi creantele si pe aceasta cale poti incasa pe loc banii pentru facturi. Ai posibilitatea de a-ti debloca lichiditatile din numai cateva click-uri si nici nu trebuie sa te complici cu fel si fel de proceduri. Factoring-ul reprezinta o solutie foarte populara in special in randul societatilor in cazul carora sunt diferente mari de timp intre momentul platii furnizorilor si momentul incasarii facturilor. Pe scurt, avantajele principale sunt flexibilitatea si rapiditatea. Totodata, acesta nu este un credit, ci doar o modalitate prin care se accelereaza incasarile, asa ca nu afecteaza gradul de indatorare al unei societati.

Ideal pentru orice business

Aceasta se dovedeste a fi o solutie financiara potrivita oricarui business, indiferent ca vorbim de afaceri vechi de cativa ani, fie de start up-uri. In acest sens amintim de firme de marketing, din domeniul IT, florii, sali de fitness, spalatorii auto self service si nu numai.

Despre Omnicredit

Despre Omnicredit trebuie sa stim ca reprezinta prima platforma fintech de finantare exclusiv online din Romania. Aceasta vine in sprijinul tuturor organizatiilor cu solutii financiare moderne, simplificate pe cat de mult posibil si pe care ne putem baza in orice context. De-a lungul anilor Omnicredit a pus umarul la dezvoltarea a nenumarate afaceri din toate domeniile, iar faptul ca totul se deruleaza exclusiv online reprezinta poate unul dintre cele mai mari avantaje.

Solutie usor de accesat

Aici sunt suficiente numai cateva minute pentru a face o cerere de finantare. Totul incepe prin inregistrarea unui cont pe platforma, ceea ce dureaza 30 de secunde, mai apoi se alege solutia de finantare dorita, in acest caz factoring cu regres si sa incarca documentele solicitate. Mai departe, in decurs de cel mult o ora se primeste deja un raspuns, iar daca acesta este afirmativ, atunci in alte 8 ore suma solicitata este deja virata in cont.

Sprijin din partea unei echipe cu experienta

De fiecare data cand ajungi la Omnicredit ai de castigat de pe urma faptului ca te asteapta o echipa cu experienta. Aceasta te ajuta sa gasesti cele mai bune solutii financiare pentru business-ul tau si intotdeauna poate sa gestioneze orice situatie, indiferent de complexitate. Ai parte de libertate deplina si iti este mult mai usor sa te dezvolti. Bineinteles, ai si sansa de a dobandi noi cunostinte care nu au cum sa lipseasca unui antreprenor.

Evitarea birocratiei

Nu in ultimul rand, datorita faptului ca procedurile sunt simplificate la maxim aici si totul se desfasoara exclusiv online, oricine are ocazia de a evita birocratia, cea care ne poate pune bete in roate in nenumarate contexte. Nu este nevoie de proceduri complicate, de timp pierdut si de batai de cap intrucat la Omnicredit totul este mai rapid, mai simplu si mai sigur.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.