Facturile ENET se pot plăti și în rețeaua SelfPay

0
814

Compania ENET S.A. anunță clienții că, începând de vineri, își pot achita facturile în rețeaua SelfPay. Folosind această metodă, cei care au facturi neachitate pot opta pentru acest mod de plată, fără a mai fi nevoie să se deplaseze la casieriile societății.

„Clienții ENET trebuie doar să caute cea mai apropiată Stație de Plată SelfPay și să efectueze plata simplu, sigur și rapid. Serviciul este gratuit, consumatorii nefiind conditionați de plata unor comisioane suplimentare„, se arată într-un comunicat transmis de ENET SA. Stațiile de plată SelfPay pot fi găsite în marile rețele de retail, centre comerciale, benzinării și magazine de proximitate și sunt disponibile în fiecare zi, în intervalul orar în care magazinele sunt deschise. De asemenea, plățile se pot face cu numerar, prin scanarea codului de bare de pe factura sau prin introducerea codului de client și a numărului de factură, indiferent de suma, prin bon de rest sau aplicaţia mobilă SelfPay.

Responsabilii ENET SA au mai transmis că orice client poate recepționa factura în format electronic, printr-o cerere care trebuie trimisă la adresa de e-mail relpub@enetsa.ro sau telefonic la numărul 0237.612.000, specificând datele de identificare ale clientului (nume, adresa, cod client). „Clienții care doresc detalii despre valoarea facturii și/sau a soldului de plată se pot adresa la numărul de telefon 0237.612.000 sau la e-mail relpub@enetsa.ro„, se mai arată în același comunicat de presă.

„Rugăm utilizatorii de online banking să efectueze plata facturilor folosind aceasta facilitate pentru care sunt necesare urmatoarele date: IBAN RO96BTRLRONCRT0V18178804, numele si prenumele clientului, valoarea sumei de bani transferate și detaliile plății (cod client și/sau număr de factură)”, a mai transmis conducerea societății prin purtătorul de cuvânt, Ec. Gavrilă Cristina.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.