Fănică Popa, primar Bolotești: „Sprijinim echipa PNL Vrancea la alegerile parlamentare din 6 decembrie!”

0
581

Liberalul Fănică Popa a reușit fără probleme să obțină susținerea cetățenilor din Bolotești la alegerile locale din 27 septembrie, obținând un al doilea mandat de primar. Edilul a primit girul oamenilor pentru că a înțeles nevoile comunității, pentru că s-a aplecat asupra problemelor acestora și a încercat să le rezolve în cel mai scurt timp. El și-a dat seama că bugetul localității nu este un sac fără fund și că modernizarea acesteia se poate face cu bani europeni. Astfel, fondurile UE accesate au fost folosite pentru asfaltarea a zeci de kilometri de drum comunal, amenajarea unei piețe agroalimentare, reabilitarea și modernizarea căminului cultural și a mai multor instituții de învățământ, modernizarea iluminatului public. Evident, acestea sunt doar câteva dintre proiectele duse la bun sfârșit de Fănică Popa, însă adevăratele provocări apar acum, la cel de al doilea mandat. Primarul are zeci de proiecte ambițioase, însă efortul său a fost și este sprijinit în continuare de echipa PNL, atât la nivel local cât și național.

„Bolotești a devenit o primărie importantă, nu doar pentru Vrancea. Am arătat că ne dorim mult mai mult pentru comunitatea noastră, prin eforturile și demersurile oficiale repetate la nivelul guvernului sau a ministerelor de resort. Oamenii harnici sunt apreciați și încurajați să-și dezvolte comunitățile și, din acest motiv, am fost asigurat de premierul Ludovic Orban, de întreaga echipă liberală de aici, din Vrancea, dar și de la centru, că voi avea tot sprijinul dumnealor și pe viitor. Este foarte important să spunem că, la rândul nostru, noi, locuitorii din Bolotești vom fi alături de echipa PNL Vrancea la alegerile parlamentare, și amintesc aici pe candidații noștri la Camera Deputaților, ministrul Lucrărilor Publice, Ion Ștefan, șeful cancelariei prim-ministrului, Ionel Dancă, președintele PNL Focșani Nicu Tănase, consilierii județeni Liviu Bostan și Gabriela Marchitan, antreprenorul George Colev și președintele TNL Focșani, Andy Florin Tufaru, și în egală măsură pe cei de la Senat, medicul Raluca Ioan, inginerul Eduard Lambrino, consilierul județean Florin Nedelcu și economistul Eugenia Drăgușanu”, a spus primarul comunei Bolotești, Fănică Popa. (Material realizat de SC Media Factory Concept SRL, la comanda PNL Vrancea. Cod mandatar financiar: 11200025)

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.