Fanii au ales: Ciubotaru, locul 9 în topul antrenorilor din Liga Naţională!

0
216

Site-ul handbalvolei.ro a ales superlativele sezonului 2015-2016 din Liga Naţională de handbal masculin. Votul deschis publicului s-a încheiat vineri la ora 23.59 şi a cuprins mai multe categorii: cel mai bun portar, cea mai bună extremă stînga, cel mai bun inter stînga, cel mai bun centru, cel mai bun inter dreapta, cea mai bună extremă dreapta, cel mai bun pivot, cel mai bun apărător, cel mai bun tînăr jucător (născut 1994 şi mai tînăr) şi cel mai bun antrenor.

La această ultimă secţiune a fost nominalizat şi antrenorul lui CSM Focşani, Viorel Ciubotaru, de altfel singurul reprezentant al grupării vrîncene în ancheta site-ului. În total, la această categorie au fost înregistrate 2.876 de voturi, dintre care 108, reprezentînd 4%, au mers către antrenorul vrîncean, locul 9 în ierarhia finală.

Cîştigător a fost desemnat antrenorul Stelei, Ovidiu Mihăilă (581 de voturi – 20%), urmat de cel al lui Dinamo, Eliodor Voica (506 voturi – 18 %) şi de cel al lui HC Odorhei, Vlad Caba (294 de voturi – 10%).

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.