Fără tichete de masă sau vouchere de vacanţă până în martie

0
439

Bugetarii nu vor primi în perioada ianuarie – februarie tichete de masă, tichete cadou, vouchere de vacanță și anumite indemnizații speciale. Măsurile sunt prevăzute în articolul 9 din OUG 99 ale cărei prevederi au intrat în vigoare prin publicarea în Monitorul Oficial, la finalul lunii decembrie.

În ordonanță se arată că, nici în această perioadă, nu se acordă personalului din cadrul instituțiilor și autorităților publice (centrale și locale) premii, tichete de masă, tichete cadou ori vouchere de vacanță. Practic, este o continuare a situației din anii precedenți, întrucât nici anul trecut și nici în 2015, bugetarii nu au beneficiat de acestea.

Totuși, persoanele care lucrează în instituțiile publice finanțate integral din venituri proprii pot primi tichete de masă, potrivit OUG nr. 99/2016. De asemenea, se pot acorda premii pentru sportivii şi colectivele tehnice care au obţinut performanţe deosebite la acţiunile sportive internaţionale, precum și pentru elevii, studenții, cercetătorii și profesorii care au obținut distincții la olimpiadele și concursurile internaționale.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.