Femeia din Ruginești, suspectată că și-a ucis gemenele, va fi supusă unei expertize psihiatrice

1
367

wc-curte

Femeia din Ruginești, de 39 de ani, suspectată că le-a făcut rău propriilor copile, abia născute, a fost externată din Spitalul Județean Sfântul Pantelimon din Focșani. Individa va fi cercetată în stare de libertate, ea urmând a fi supusă unei expertize psihiatrice pentru a se vedea dacă are discernământ ori nu. Ea este cercetată pentru„uciderea sau vătămarea nou-născutului de către mamă”.

Între timp, ancheta preliminară a arătat că cele două gemene au fost născute vii și la termen,iar moartea s-a instalat prin  asfixie mecanică.

Cazul a ieșit la iveală după ce femeia care abia născuse a început să se simtă rău, a mers la spitalul din Adjud de unde a fost trimisă la spitalul din Focșani. Aici, individa le-a spus medicilor că a suferit un avort, nicidecum că abia a născut.

Medicii și-au dat seama însă că realitatea este alta și că femeia abia născuse, motiv pentru care au anunțat Poliția.

În tot acest timp, femeia a spus că nu are nici un copil și că ar fi suferit un avort. În cele din urmă, polițiștii au găsit în wc-ul din curtea individei 2 cadavre ale unor fetițe abia născute, moment în care femeia le-ar fi spus anchetatorilor că a mers la baie și nu și-a dat seama că a născut.

Strigător la cer este și faptul că bărbatul și rudele apropiate ale femeii susțin că nu știau că aceasta este însărcinată.

Femeia în cauză mai are acasă 4 copii iar rudele ei spun că vinovatul moral în  acest caz este bărbatul care nu ar fi vrut să mai audă de alți copii în bătătură, motiv pentru care ea și-ar fi ascuns sarcina.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.