Femeie surprinsă pe trecerea de pietoni de o mașină scăpată de sub control. Vezi deznodământul!

1
409

Joi după amiază, polițiștii focșăneni au fost sesizați despre faptul ca la intersecția str. Maior Ghe. Pastia cu Bdl. Unirii din municipiul Focșani, s-a produs un accident de circulație soldat cu victime omenești.

Cu ocazia verificărilor efectuate la fața locului s-a constatat faptul că un bărbat de 49 ani, în timp ce conducea un autoturism pe str. Maior Ghe. Pastia din localitate, ajuns la intersecția semaforizata cu b-dul Unirii a pătru ns în intersecție pe culoarea verde a semaforului electric și a acroșat o femeie de 60 ani, angajată în traversarea străzii pe marcajul pietonal, surprinsa însă de culoarea roșie a semaforului pentru pietoni.

În urma producerii evenimentului a rezultat vătămarea corporală a femeii, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Daca autoturismul era pe culoarea verde atunci cum d na a fost surprinsa de culoarea rosie, cand mai exista si banda de virat la stanga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.