Festivalul „Florentin Delmar” se mută în online | Ediția din acest an umbrită de pandemia COVID-19

0
103

A 45-a ediție a Festivalului de Muzică Ușoară Românească „Florentin Delmar” se va desfășura online. Decizia a fost luată în contextul actualeii pandemii de COVID-19. Ediția din acest an se va desfășura în data de 14 noiembrie 2020. Până la acea dată, organizatorii au anunțat că se pot face înscrieri. Astfel, înscrierea se va putea face până la data de 31.10.2020 ora 15:00, la adresa de e-mail: ateneulpastia@yahoo.com. În perioada 02-05 noiembrie 2020 va avea loc preselecția online. Concursul de interpretare se va desfăşura în data de 14.11.2020, de la orele 16:00, fiecare concurent având obligaţia de a prezenta două piese. Locul de desfășurare: Sala Mare a Ateneului Popular “Maior Gheorghe Pastia” Focșani. Premierea câștigătorilor va avea loc în aceeași zi, în cadrul Galei Festivalului – Concurs Național de Muzicã Uşoarã Româneascã ”Florentin Delmar”, începând cu orele 20:00.

“Pentru menținerea vie a repertoriului componistic Florentin Delmar, organizatorii vor oferi, spre alegere, concurenților, piese ale compozitorului, reorchestrate și adaptate muzicii ușoare moderne. Acestea se vor putea găsi pe site-ul Ateneului Popular ”Mr. Gh. Pastia”. Juriul va putea acorda un Premiu Special pentru cea mai bună interpretare a uneia dintre aceste melodii. Jurizarea acestui premiu se va face separat de interpretarea și prezentarea generală a concurenților”, se anunță în regulamentul publicat pe site-ul Ateneului Popular. Se vor acorda câte 1 (unu) premiu I, II și III, plus Trofeul ”Florentin Delmar”.

Premiile vor consta în diplome și sume de bani, acordate astfel:

  • Trofeul ”Florentin Delmar”: 10.000 lei
  • Premiul I: 5.000 lei
  • Premiul al II-lea: 4.000 lei
  • Premiul al III-lea: 3.000 lei
  • Premiul Special al Juriului: 1.000 lei

Mai multe DETALII puteți afla de pe site-ul Ateneului Popular Mr. Gh. Pastia.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.