Festivitatea de inaugurare a noului an școlar, organizată în curtea celor două licee din Panciu

0
285

Noul an școlar 2016-2017 va fi inaugurat, la Panciu, în cadrul festivității care va avea loc luni, 12 septembrie 2016, începând cu ora 9.00, în curtea celor două licee din oraș – Liceul Teoretic „Ioan Slavici“ și Liceul Tehnologic „Al. I. Cuza“.

Evenimentul este organizat de către Primăria Orașului Panciu și cele două instituții de învățământ. Alături de primarul Iulian Nica, la festivitate vor participa parlamentari de Vrancea, reprezentanți ai Consiliului Județean, ai Inspectoratului Școlar Județean Vrancea și ai Inspectoratului Județean de Poliție Vrancea. Un sobor de preoți va oficia slujba de sfințire a noului an școlar.

Primarul Iulian Nica precizează faptul că luni, 12 septembrie 2016, se revine la organizarea festivităților prilejuite de începerea cursurilor în curtea celor două licee. În perioada 2012-2015,  anul școlar a fost inaugurat în parcul Casei de Cultură, din cauza lucrărilor de modernizare prevăzute de „EDU PANCIU – Proiect pentru extinderea, dotarea și reabilitarea Liceului «Ioan Slavici»“, obiectiv inaugurat în luna februarie 2016, de Marian Oprișan, președintețe Consiliului Județean Vrancea și al UNCJR.

„Luni, 12 septembrie 2016, la ora 9.00, școlile și grădinițele din orașul Panciu își redeschid porțile. Elevii sunt așteptați în săli de clasă moderne, pentru a parcurge, împreună cu profesorii lor, încă un an de studiu. În această toamnă, deschiderea festivă a cursurilor va fi din nou organizată în curtea comună a celor două licee după ce, în perioada  2012-2015, anul școlar a fost inaugurat în parcul Casei de Cultură.  Sper ca această revenire să fie de bun augur pentru elevi și profesori, cărora le urez, din suflet, un nou an școlar bogat în realizări și satisfacții!“, a declarat primarul Iulian Nica.

liceul-tehnologic-al-i-cuza

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.