Fetiţa care a fost filmată într-o ipostază revoltătoare, alături de un bărbat, luată de Protecţia Copilului cu ordonanţă preşedinţială

0
391

Minora în vârstă de 5 ani care apare într-un filmuleț, într-o scenă indecentă, a ajuns într-un centru maternal al DGASPC Vrancea. Specialiştii DGASPC au cerut acest lucru instanţei, întrucât mama, care a filmat totul, nu a fost interesată să primească ajutor şi nu a prezentat garanţii morale că poate avea grijă de fată. “Ne-am adresat instanței de judecată în cadrul unei ordonanțe președințiale pentru instituirea unei măsuri de protecție speciale, întrucât mama nu este consecventă în declarații și nu poate oferi garanții prin ceea ce afirmă. Considerăm că minora nu este într-un mediu securizat”, au transmis reprezentanţii DGASPC Vrancea. Tribunalul Vrancea a instituit o măsură de protecție în regim de urgență, astfel că fata a fost preluată deja de asistenţii sociali.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: Bărbat din Măicănești, anchetat pentru coruperea sexuală a unei fetițe de 5 ani. Mama fetei a filmat totul!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.