Fetiță de 2 ani, ÎNECATĂ la Slobozia Bradului

0
264

accident ambulanta jdv

O fetiță de 2 ani a murit înecată, joi, la Slobozia Bradului. Din primele informații, micuța ar fi picat într-un butoi de tablă plin cu apă și care era semi-îngropat în curtea părinților.

Fetița a fost dusă inițial la dispensarul din localitate, de acolo fiind preluată de o ambulanță și dusă de urgență la Spitalul Județean de Urgență Sfântul Pantelimon din Focșani.

Aici, medicii au încercat din răsputeri să o salveze, însă toate manevrele au fost sortite eșecului, în final fiind declarat decesul.

Fetița moartă înecată provine dintr-o familie de rom din Slobozia Bradului.  Ancheta oamenilor legii va trebui să stabilească dacă înecul a survenit pe fondul nesupravegherii copilei de către părinți, situație în care aceștia vor fi trași la răspundere.

Revelion 2023 Antal Queen 2
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.
Revelion 2023 SARA Events

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.