Filmarea care a SCANDALIZAT o lume întreagă! Un imigrant BATE un copil german – VIDEO ȘOCANT

0
419

Un filmuleț apărut pe rețelele de socializare a devenit viral la nici două săptămâni de la postare, adunând peste 1,2 milioane de vizualizări. În imaginile șocante se vede foarte clar cum un copil imigrant bate și umilește un copil neamț, chiar la el în țară. Filmarea a făcut înconjurul internetului, fiind distribuită de peste 25.000 de persoane, revoltate de gestul copilului imigrant. Imaginile au fost filmate în luna mai 2013 și au fost postate pe site-ul liveleak.com

„Sunt foarte trist după ce am văzut umilinţa pe care a trăit-o acest băiat. Acest băiat are un drept mai mare de a trăi în Germania decât aceşti străini. Trebuie să facem ceva pentru că 10 la sută din filmuleţele arată cum băieţii albi sunt agresaţi de imigranţi. Te rog, distribuie! Uniţi sunt mai puternici”, e mesajul postat în dreptul filmulețului pe Facebook.

Urmăriți mai jos un VIDEO care a scandalizat o lume întreagă:

 

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.