Filmul ”Bacalaureat”, de Cristian Mungiu va rula și la Focșani

0
337

Filmul ”Bacalaureat”, pentru care regizorul Cristian Mungiu a primit la cea de-a 69-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes premiul pentru cea mai bună regie va ajunge și la Focșani. Filmul a fost achiziţionat spre distribuţie în peste 40 de ţări şi este invitat deja la peste 20 de festivaluri internaţionale.

În România, filmul poate fi vizionat în cinematografe din Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara, Ploieşti, Arad, Târgu Mureş, Brăila, Bacău, Piteşti, Braşov, Drobeta Turnu Severin, Târgu Jiu, Suceava, Constanţa, Buzău, Lugoj, Baia Mare, Deva, Sibiu, Galaţi, Oradea, Satu Mare, Vulcan, Oraviţa, Reşiţa, Piatra Neamţ, Botoşani, Craiova, Râmnicu Vâlcea, Bârlad, Tulcea şi Focşani. Povestea filmului ”Bacalaureat” porneşte de la preocupările unui părinte în contextul societăţii noastre de astăzi. Producţia ”Bacalaureat” este primul lungmetraj al lui Cristian Mungiu care are în centru un personaj masculin.

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.