Filmul unei tragedii. Cătălin Nișcoveanu, mort în accidentul de la Urechești, urma să devină tată

0
3747

Cătălin Nișcoveanu, un tânăr de 26 de ani din Gugești, a murit joi noapte iar partenera sa, însărcinată în luna a cincea, și o altă tânără, prietenă de familie cu cei doi tineri care urmau să devină părinți pentru prima data,  au fost rănite după ce mașina în care se aflau a lovit un autocamion, pe DN 2 E 85. Nenorocirea s-a produs când tinerii se întorceau acasă de la cumpărăturile pe care le făcuseră de la Focșani pentru masa de Paște.

Accidentul s-a produs la ieșire din localitatea Urechești spre Focșani, după ce Cătălin, aflat la volanul unui autoturism Fiat Punto,  a scăpat mașina de sub control și a intrat pe contrasens, lovind în plin un autocamion. Impactul a fost atât de puternic încât Fiatul s-a făcut praf.

accident urechesti 1 1 - Filmul unei tragedii. Cătălin Nișcoveanu, mort în accidentul de la Urechești, urma să devină tatăCătălin a rămas încarcerat în fiarele contorsionate ale mașinii, rănile suferite de acesta fiind extrem de grave întrucât impactul s-a produs chiar pe partea sa. În cele din urmă, după ce a fost descarcerat, leziunile s-au dovedit a fi incompatibile cu viața. Tânărul a fost resuscitat, dar în zadar, în final medicii declarând decesul.

Ana Maria Alexandra, prietena sa, însărcinată în luna a cincea, și o prietenă de familie au fost rănite, însă nu atât de grav ca tânărul de 26 de ani. Cele două au fost transportate de urgență la Spitalul Sfântul Pantelimon din Focșani unde medicii le-au acordat îngrijirile necesare.

Victimele tragediei produsă în Joia Mare sunt din localitatea vrânceană Gugești iar în momentul producerii accidentului  se întorceau acasă de la Focșani, unde făcuseră cumpărăturile pentru sărbătorile de Paște.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here