Focșănean arestat în Italia pentru viol și tâlhărie

0
430

Un bărbat din Focșani a fost arestat la Roma, după ce a violat și tâlhărit o turistă din Australia, în vârstă de 49 de ani. Fapta a avut loc în urmă cu două săptămâni, vrânceanul fiind încă de la început suspect în acest caz.

El nu a recunoscut nimic, dar analizele ADN au dovedit că el este, fără nici un dubiu, autorul violului. Cazul este relatat pe larg de presa din Italia, inclusiv pe site-ul ziarului comunității românilor din Italia, emigrantul.it.

„Mi-a tras o lovitură puternică în plină faţă, mi-a spart nasul cu o violenţă bestială. Am căzut fără să mai simt nimic… nu ştiu ce s-a mai întâmplat. M-am trezit după câteva minute fără telefon, ceas, bijuterii şi geantă şi cu semne de violenţă între picioare”, a declarat femeia de 49 de ani, citată de Emigrantul.

messaggero

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.