Focșănean beat mangă și fără permis a provocat un accident și a fugit de la locul faptei

0
368

Încă un fapt extrem de grav s-a petrecut zilele trecute în județul nostru.  Un tânăr de 30 de ani din Focșani s-a urcat beat la volan și fără a deține carnet de conducere, și a pornit pe străzile orașului. În cele din urmă, individul a provocat un accident, fugind de la locul faptei.

Potrivit Poliției, accidentul a avut loc pe 3 decembrie, ziua în amiaza mare, pe str. Aleea Echității din municipiul Focșani. Un bărbat de 30 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere și având o concentrație de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar.

Din declarațiile martorilor, după momentul producerii accidentului, la volanul autoturismului s-a urcat un tânăr de 25 ani, din municipiul Focșani, care și-a continuat deplasarea către locuința sa. După ce acesta a fost identificat, a fost testat cu aparatul  etilotest, aparatul indicând o concentrație de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat. Din acest motiv a fost condus la Spitalul Militar Focșani, unde i s-a recoltat o probă biologică în vederea determinării alcoolemiei. Cu ocazia cercetărilor efectuate, s-a mai stabilit faptul că acesta a încredințat autoturismul bărbatului de 30 de ani, pentru a fi condus pe drumurile publice.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here