Focșăneanul Adrian Țuțu, la 10 ani după ce a câștigat “Românii au Talent”: “Am investit cât am putut de mult în mine”

0
1281

Focșăneanul Adrian Țuțu a fost primul câștigător al show-ului “Românii au Talent”, difuzat de postul de televiziune ProTV. În urmă cu 10 ani, Adrian Țuțu a reușit să impresioneze o țară întreagă cu povestea lui de viață. Abandonat de părinți, Adrian a fost crescut de bunică și nu a trăit vremuri ușoare. A reușit însă să-și croiască un drum în cariera artistică după ce a devenit primul câștigător “Românii au Talent”. Odată cu titulatura de “cel mai talentat român”, Adrian Țuțu a intrat și în posesia premiului cel mare de 120.000 de euro. Focșăneanul a povestit pe pagina sa de socializare cum a reușit să răzbată în domeniul muzical, în ciuda costurilor imense.

„Pentru că abia câștigasem o sumă de bani, am hotărât să investesc totul în pasiunea mea, iar sufletul meu mi-a spus că trebuie să petrec cât mai mult timp pe lângă oamenii deja pricepuți din industria muzicală, să pot învăța și eu să fac ceea ce fac ei. Au urmat multe zile, multe nopți în care am făcut numai asta. Eram însetat de cunoaștere și voiam să prind cât mai multe, ca mai apoi să îmi fac propriul studio. Bineînțeles că, odată cu informația pe care o câștigam, chiria încă venea. Pentru că stăteam până la ore târzii în noapte, taxiurile nu se plăteau singure, iar atunci când stai trei sferturi din zi la studio mâncarea te costă mult mai mult pentru că nu mai ai timp să gătești. Pe lângă toate astea mă uitam la ceilalți artiști și văzând cum își păstrează imaginea, cât investesc în ei, îmi doream și eu să fiu la fel. Am investit cât am putut de mult în mine, dar totodată nu am uitat să îmi renovez apartamentul și să-i țin aproape pe oamenii care atunci când nu aveam ce pune pe masă, îmi lăsau mâncarea la ușă, ciocăneau, după care fugeau deoarece știau că eu nu suportam ideea de a fi ajutat în acest mod”, a mărturisit focșăneanul Adrian Țuțu pe pagina sa de socializare.

După ce a câștigat marele premiu, Adrian Țuțu a muncit vreme de 5 ani în mai multe domenii, fără să renunțe vreun moment la obiectul său: acela de a-și crea un studio profesional. Acum 5 ani de zile creat piesa „Mai tare”, piesă care l-a readus în atenția publicului, și s-a întors la București. „Au urmat încă 5 ani în care am muncit în diverse domenii prin București ca să pot strânge bani să îmi fac studioul mult visat. Pe lângă muncă, am continuat să fac și muzică, încercând să-i țin aproape pe cei care cred în mine și să nu dezamăgesc. (…) Acum am aceleași scule pe care le-am văzut prin studiourile profesionale, am echipamentul video pe care l-am dorit atât de tare și studioul foto care împreună completează pachetul de care are nevoie un artist muzical (…)”, a mai mărturisit Adrian Țuțu care este înconjurat de oameni talentați. A rămas un tip modest, plin de recunoștință față de semenii lui și a muțumit cu fiecare ocazie oamenilor care i-au fost alături de-a lungul timpului.

“MYCREUMUSIC este studioul care îmi aparține, iar momentan, mica mea echipa este formată din Alex Condruz, un operator plin de viziune, de Gato, un artist dedicat care are la rândul său anii de muzică în spate, si pe Adi Moroșanu, un artist nou, ambițios și deschis care promite multe. Sunt fericit că am reușit să-i aduc lângă mine pe acești băieți talentați, cu sufletul curat alături de care lucrez cu mare drag. Am spus toate astea, deoarece piesa “Iartă-mă Doamne (plin de păcate)” are un mesaj de mulțumire pentru toți oamenii care au făcut sau fac parte din viața mea. Toți m-ați ajutat să fiu ce sunt acum și fără voi poate că nu aș fi fost aici. Îmi cer scuze față de oamenii pe care nu i-am înțeles, stând în mintea unui puști speriat, și le mulțumesc tuturor din tot sufletul meu de visător nebun care a reușit tot ce și-a propus!.” (foto: Facebook)
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.