AUDIO: Focșăneanul Adrian Țuțu lansează o baladă emoționantă în colaborare cu Karym! Uite cum sună piesa “Nu vrei”!

0
378

Focșăneanul Adrian Țuțu lansează o nouă piesă. Este vorba despre o baladă emoționantă cântată în colaborare cu Karym. Piesa este inspirată din trecutul lui Karym iar versurile reflectă cel mai mare hop pe care a trebuit sa îl depășească în relația lui.

“Propunerea de a colabora cu Adrian Țuțu a fost a PR-ului meu, MEU TEDDY (BALTARETU EUGEN). Am fost plăcut surprins de idee și mă bucur că acest proiect s-a materializat. Melodia este una sensibilă, care are la bază o experiență din viața mea personală. Sper să ajungă la inimile oamenilor!”, a declarat Karym.

La rândul său, Țuțu se declară încântat de colaborarea cu Karym: “De când  KARYM a intrat prima data în studio mi-am dat seama că este un băiat serios și talentat, lucru pe care l-a și demonstrat ulterior. Melodia este inspirată din viața lui. M-am lăsat ghidat de acest lucru și cred că am reușit să transpun în melodie emoțiile, sentimentele și trăirile lui. Piesa este produsă în totalitate de mine la studioul meu “MYCREWMUSIC”
din Focșani. Sperăm ca piesa să fie înțeleasă cum trebuie și să se ridice la aștepările noastre”.

Piesa reprezintă o premieră pentru Țuțu, fiind prima produsă de el pentru un artist și prima pe care apare în postura de “featuring”.

Focșăneanul Adrian Țuțu  a debutat in 2011 in cadrul unui show de talente si a reusit de-a lungul timpului sa se mentina în topuri si sa colaboreze cu artisti de top precum Nicola, Anca Badiu, Xonia, Boier Bibescu, Stella, Doddy, Ana Baniciu etc. În această perioadă, Tutu se află în studioul de întregistrări de la Focșani, unde înregistrează ultimele detalii ale mult asteptatului material discografic programat pentru acest an. Pentru primul album, cântărețul a lucrat singur atât pe partea de producție, cât și pe partea de versuri.

adrian tutu - AUDIO: Focșăneanul Adrian Țuțu lansează o baladă emoționantă în colaborare cu Karym! Uite cum sună piesa "Nu vrei"!

karym 1 - AUDIO: Focșăneanul Adrian Țuțu lansează o baladă emoționantă în colaborare cu Karym! Uite cum sună piesa "Nu vrei"!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.