Focșăneanul din spatele controversatei serii de documentare “Vin românii” va fi, de mâine, consilier județean

0
1871
Consiliul Județean Vrancea se va întruni mâine, de la ora 16.00, în prima ședință ordinară din acest mandat. Aleșii vor constata încetarea mandatelor celor doi liberali care și-au dat demisiile din CJ Vrancea, respectiv Sorin Robu și Viorica Pleșa. În locul acestora vor fi validați următorii doi supleanți de pe lista de consilieri județeni a PNL.
Astfel, în Consiliul Județean vor intra Victor Ciumac și Paul Andrei Lungu. Victor Ciumac este din Odobești, iar în timpul facultății a fost membru PSD. Înaintea campaniei electorale, când PNL Vrancea a anunțat “achiziția” unui tânăr considerat valoros, Ciumac a fost atacat pe Facebook pentru trecutul său social-democrat.
“Din cauza politicilor retrograde și anti-naționale ale PSD, îndreptate împotriva românilor, m-am retras din acel partid”, a explicat Victor Ciumac în acel moment.
În ceea ce îl privește pe Paul Andrei Lungu, el a ajuns în atenția opiniei publice anul trecut, când Channel 4 a lansat un serial care a stârnit revolta în România. Canalul britanic a realizat o serie de documentare în rândul comunității de români și Marea Britanie, unele dintre episoade fiind controversate prin prisma personajelor prezentate.
Lungu a fost cel care a însoțit echipa de filmare în Regat, fiind intermediarul care a stabilit contactele cu românii care trăiesc în Anglia.
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.