Focșăneni, atenție cui deschideți ușa și de cine vi se face milă!

0
252

O femeie de 83 de ani din Focșani căreia i s-a făcut milă de un cerșetor a fost prădată chiar de acesta. S-a întâmplat zilele trecute, în miezul zilei, când o persoană necunoscută a sunat la ușa imobilului femeii pentru a cerși mâncare și bani. După ce i-a deschis ușa, femeia l-a invitat pe cerșetor în casă și a luat dintr-o carte aflată pe o masa, o bancnotă de 5 lei și i-a înmânat-o acestuia. Bărbatul, profitând de neatenția bătrânei, a sustras cartea în care se mai afla suma de 300 lei și a fugit. Ulterior, bătrâna și-a dat seama și a anunțat Poliția.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, iar cercetările continuă în vederea identificării autorului și a documentării întregii activități infracționale.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.