Focșănenii ar putea circula gratis cu autobuzele în fiecare vineri! Proiectul semnat de consilierul liberal Corneliu Gheoca este blocat de primarul Misăilă!

0
909

Focșănenii ar putea circula gratuit pe mijloacele de transport în comun în fiecare vineri, asta dacă proiectul inițiat de consilierul liberal Corneliu Gheoca va ajunge pe ordinea de zi și va fi aprobat în consiliul local. Potrivit inițiativei liberale, Focșaniul s-ar putea alătura Clujului și Iașiului într-o inițiativă intitulată „Vinerea Verde – Stop! Azi mașina stă pe loc”, proiect care propune reducerea poluării, decongestionarea traficului, eliminarea ambuteiajelor și stimularea oamenilor să folosească transportul public. Practic, în fiecare zi de vineri transportul de călători va fi gratuit pe raza municipiului Focșani. Consilierul liberal spune însă că primarul Misăilă nu a arătat interes pentru ceastă inițiativă, ba, mai mult, nu a introdus-o pe ordinea de zi a ședinței din 25 august: „Am vrut ca acest proiect să fie pe ordinea de zi a ședinței ordinare din 25 august 2022, pentru a putea fi efectiv implementat din data de 9 septembrie, dar ca în nenumărate alte rânduri, primarul psdist Misăilă nu a considerat oportun acest proiect al unui consilier local PNL. Sper ca în al 12-lea ceas primarul Misăilă să lase orgoliul la o parte și să supună dezbaterii Legislativului focșănean acest proiect pentru că, în definitiv, toată comunitatea va beneficia de el, indiferent dacă cetățenii simpatizează sau nu cu un partid politic”, a spus consilierul liberal Corneliu Dumitru Gheoca.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.