Focșani Blues Festival se mută la Zaga Zaga Resort

0
113
Organizatorii Focşani Blues Festival au decis ca ediția din acest an a festivalului, ajuns la ediția a IV-a, să aibă loc la resortul Zaga Zaga, de la Doaga.

O altă modificare importantă anunțară este și perioada festivalului, care va avea loc în zilele de 29,30 şi 31 august, mai devreme faţă de perioada obişnuită. O altă premieră este și că intrarea pentru iubitorii de muzică de calitate nu va mai fi liberă. Biletele şi abonamentele au fost deja puse în vânzare pe platformele eventim.ro şi iabilet.ro. Cine cumpără până la sfârșitul lunii mai abonament pentru toate cele 3 zile ale festivalului, va plăti 150 de lei. Abonamentul achiziționat în perioada 1 iunie – 31 iulie va costa 175 de lei, iar biletele cumpărate în august vor fi 200 de lei. Tutuși, organizatorii anunță prezența la festival a îndrăgidutului Artudo Sandoval.

“PREMIERA INEDITĂ – Cel mai mare Festival de Blues din România, Focşani Blues Festival, ajuns la ediţia cu numărul 4.0, îl aduce pe scenă anul acesta pe celebrul trompetist de origine cubaneză ARTURO SANDOVAL! Considerat drept unul dintre cei mai importanţi artişti de latin-jazz din lume, acesta şi-a început cariera în Cuba fiind influenţat de stilul unor mari muzicieni precum Charlie Parker, Clifford Brown şi Dizzy Gillespie, cel din urmă devenindu-i mentor dar şi coleg de scenă în numeroasele concerte susţinute în Europa şi America. De-a lungul carierei sale impresionante, Arturo Sandoval a câştigat 10 premii Grammy, 6 premii Billboard şi 1 premiu Emmy, iar în anul 2013 preşedintele Barack Obama i-a oferit cea mai înaltă distincţie civilă din Statele Unite ale Americii, Medalia Libertăţii. Viaţa sa a fost transpusă în filmul de televiziune ,,For Love or Country – Arturo Sandoval”, personajul Arturo Sandoval fiind interpretat de cunoscutul actor Andy Garcia. Este unul dintre numeroasele motive pentru care FBF 4.0 va avea în acest an, în premieră, o altă abordare pentru a atinge gusturile rafinate ale cunoscătorilor de blues şi nu numai, cu o locaţie nouă, o scenă de seară şi una de zi, dar şi cu un line-up excepţional! Printre artiştii ce vor susţine concerte de zi putem enumera pe Hanno Hofer & Raul Kusak, Rareş Totu Midnight Sun, plus alte nume SURPRIZĂ ce urmează să fie anunţate. Pe scena principală vom avea onoarea să ascultăm şi să vedem artişti inegalabili, cum sunt Nightloosers, Berti Barbera & Nicu Patoi, Los Mambo Jambo, JT Lauritsen & The Buckstone Hunters, Mission Cimbalom Marius Preda, Kyla Brox. Alte nume sonore urmează să fie anunţate în curând pe pagina festivalului”, au transmis organizatorii FBF.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here