Focșani: Când începe distribuirea produselor alimentare și de igienă de la Uniunea Europeană

0
748

Primăria Municipiului Focșani a transmis când va începe distribuirea produselor alimentare din Tranșa 2 și produsele de igienă din Tranșa 3. Într-un anunț postat de municipalitate, pachetele gratuite de la Uniunea Europeană vor fi distribuite începând cu data de 4 martie 2021. Persoanele beneficiare din programul POAD trebuie să știe că produsele vor fi livrate în Focșani, str. 1 Decembrie nr.32, în incinta Colegiului Tehnic „Ion Mincu”. în aceiași informare, Primăria Focșani a transmis și programul pentru distribuirea produselor: Luni-Joi interval orar 09:30 -15:30, vineri interval orar 09:30-13:30.

„În vederea unei bune desfășurări a acțiunii de distribuire vă rugăm respectați prevederile ART.4 al. (1)-(2)-(4) din OUG. nr.84/2020
ART. 4
(1) Pachetele de alimente şi produsele de igienă se ridică personal de către destinatarii finali prevăzuţi la art. 3 alin. (1) de la centrele de distribuire, stabilite de prefect prin ordin, la propunerea reprezentantului legal al unităţii/subdiviziunii administrativ-teritoriale, pentru fiecare unitate/subdiviziune administrativ-teritorială în parte, în a cărei rază teritorială îşi au domiciliul, pe baza actului de identitate, sau se livrează la domiciliu, prin mijloacele stabilite de către prefect.
(2) Prin excepţie de la prevederile alin. (1), pentru persoanele nedeplasabile, la sesizarea unui membru al familiei sau a unei terţe persoane, prefectul sau reprezentantul acestuia asigură livrarea ajutoarelor la domiciliu sau la locuinţa declarată, cu sprijinul autorităţilor locale sau/şi al organizaţiilor neguvernamentale.
(4) Ridicarea personală a ajutoarelor alimentare distribuite sub formă de pachete de alimente, precum şi a produselor de igienă se face în baza prezentării actului de identitate valabil, verificării identităţii persoanei pe listă şi a semnării de primire a pachetului de alimente, precum şi a produselor de igienă de către destinatarii finali”, se arată în anunțul Primăriei Municipiului Focșani.

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.