Focșaniul, în sărbătoare: primăria va premia focșănenii care ne fac cinste. Ce alte evenimente sunt programate mâine

0
210

Chiar dacă e pandemie și măsurile restrictive încă sunt în vigoare, Primăria Municipiului Focșani a pregătit câteva activități pentru a marca Ziua Națională a României. Astfel, pe tot parcursul zilei de 1 Decembrie, „Reginei Maria” – actrița focșăneancă Roxana Lupu, și primarul Cristi Valentin Misăila vor premia mai mulți focșăneni, cu începere de la ora 9.30, în Sala de Ședințe a Consiliului Local Focșani. Potrivit unui anunț al primăriei, primii vor fi premiați seniorii orașului, respectiv focșănenii care au împlinit 50 ani de căsătorie. Cuplurile de aur vor primi un premiu în valoare de 500 lei, un mini-tort, un buchet de flori și o diplomă. Festivitatea va continua cu premierea jucătorilor și antrenorilor echipei de baschet CSM 2007 LPS Focșani U18 – Campionii Naționali ai României 2020, precum și a gimnastelor focșănence Ana-Maria Bărbosu – campioană națională la junioare, și Iulia-Florentina Trestianu, medaliată cu argint și bronz la Campionatul Național Individual al junioarelor și Campionatul Național Individual Open, cât și a antrenorilor acestora, Daniela Trandafir și Cezar Stoica.
Nu în ultimul rând, în jurul orei 14.30, actrița focșăneancă Roxana Lupu îi va premia pe maratoniștii care participă la cea de-a V-a ediție a Maratonului Reintregirii Neamului Românesc Vrancea, organizat de col (r) Ilie Roșu.
Ziua Națională a României va fi aniversată și de instituțiile culturale din subordinea Primăriei Municipiului Focșani, printr-un spectacol omagial care va fi difuzat on-line.
Astfel, de la ora 17.00 pe paginile Facebook ale Primăriei Municipiului Focșani, Ansamblului Folcloric ”Țara Vrancei”, Ateneului Popular ”Maior Gh. Pastia” și Teatrului Municipal ”Maior Gh. Pastia” vă invităm să urmăriți spectacolul ”Din Focșani, în lumea largă!”.
Seara de 1 Decembrie 2020 se va încheia într-o feerie de lumini, o dată cu aprinderea luminilor festive de sărbători.
La mulți ani România, la mulți ani români, la mulți ani focșăneni, oriunde v-ați afla!”, este mesajul Primăriei Focșani.

Revelion 2023 Antal Queen 2
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.
Revelion 2023 SARA Events

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.