Focuri de armă la Adjud! Polițiști amenințați cu moartea de hoți de lemne

0
471
Doi polițiști din Adjud au fost la un pas să fie linșați, luni seara, de un grup de hoți de lemne.

Hoții, patru la număr, au fost prinși cu căruțele pline cu lemne pe DJ 252, în urma unui apel la 112. În momentul în care au dat nas în nas cu polițiștii au început să-i amenințe, astfel că aceștia au fost nevoiți să folosească armamentul din dotare și să tragă focuri de avertisment.

“Polițiștii le-au solicitat conducătorilor de atelaje să oprească, însă aceștia nu s-au conformat și au devenit recalcitranți, manifestând un comportament agresiv.De asemenea, una dintre persoane s-a apropiat de cei doi polițiști, având asupra sa un lemn și a adresat polițiștilor amenințări cu moartea. În acel moment, s-a acționat regulamentar, cel în cauză fiind somat să înceteze acțiunea, fără rezultat, astfel că polițiștii au executat două focuri de armă în plan vertical, cu armamentul din dotare. În sprijinul colegilor, a venit și un al doilea echipaj de poliție din cadrul Poliției Municipiului Adjud, Biroul de Ordine Publică, astfel reușindu-se conducerea celor 4 bărbați la sediul Poliției. De asemenea, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, cele două atelaje hipo, precum și materialul lemnos transportat”, au transmis reprezentanții IPJ Vrancea.

Potrivit poliției, doi dintre bărbați sunt cunoscuți cu antecedente penale. Mai mult, unul dintre ei, de 46 ani, din comuna Ploscuțeni, a fost liberat condiționat din închisoare luna trecută. Cei patru sunt cercetați pentru ultraj, tăiere și furt de arbori.

Catalin-Toma-PNL-Vrancea
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here