Forța Dreptei alături de USR pentru demiterea ministrului Energiei

1
110

După toate măsurile chinuite referitoare la creșterea facturilor la energie și gaze, care au avut un impact nesatisfăcător asupra românilor, și pentru că nu are nicio idee concretă despre cum poate fi evitată tragedia financiară prin care vor trece românii în această iarnă, Virgil Popescu trebuie demis cât mai repede. Până acum, pentru aceste măsuri chinuite, modificate încontinuu de au dat peste cap firmele care urmau să le pună în practică, Guvernul a rămas cu promisiunile iar firmele cu plata efectivă, din banii lor, a compensărilor. Nu îl demite Nicolae Ciucă, așa că vom iniția noi, alături de USR, moțiune simplă împotriva Ministrului Energiei, Virgil Popescu. La precedentele două moțiuni inițiate sesiunea trecută, Ministrul Energiei a fugit, acoperit de coaliția PSD-PNL-UDMR. Nu va ține la nesfârșit. Deputații Forța Dreptei susțin, prin semnăturile lor, moțiunea simplă. Situația românilor, inclusiv a companiilor, implicit a salariaților acestora, va fi dramatică în această iarnă. O spun toți specialiștii, se vede cu ochiul liber de către toți românii care se uită siderați la anunțurile festiviste ale Guvernului, care arată ca și cum ar fi complet rupt de realitate! Trebuie schimbat urgent Virgil Popescu! (Forța Dreptei)

 

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Partidele mici ar trebui în mod normal să fie mai curajoase. Atât timp cât nici Forța Dreptei, nici USR nu pot rosti adevăruri simple nu pot fi luate în seamă de electorat. Marele adevăr simplu este că voturile celor două partide nu sunt suficiente pentru trecerea moțiunii. Ele se bazează pe voturile AUR, obligat ideologic să o voteze, și pe voturile unor rebeli din PSD. Și aspirina e amară dar o înghiți când ai nevoie, deci să deschidă dânșii gurița și să pronunțe, AUR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.