VIDEO UPDATE: Forțe sporite pentru găsirea comisarului șef Tomiță Lazăr, dispărut în râul Siret. Un elicopter, trimis în zonă

0
384

cautari tomita lazar - VIDEO UPDATE: Forțe sporite pentru găsirea comisarului șef Tomiță Lazăr, dispărut în râul Siret. Un elicopter, trimis în zonă

UPDATE: Au trecut mai bine de 10 ore de când salvatorii au reluat căutările pe cursul râului Siret pentru găsirea trupului neînsuflețit al ofițerului Tomiță Lazăr. Forțe impresionante compuse din echipe ale pompierilor, jandarmilor și polițiștilor au „periat” apa și malurile râului. Pompierii au fost ajutați de un elicopter, care a survolat fără încetare luciul apei, până în zona Nănești. Scafandrii vrânceni, ajutați de colegii lor din Brăila au intervenit în zonele în care au fost făcute excavații, acolo unde apa poate ajunge și la 7-8 metri adâncime.

 

cautari tomita lazar 2 - VIDEO UPDATE: Forțe sporite pentru găsirea comisarului șef Tomiță Lazăr, dispărut în râul Siret. Un elicopter, trimis în zonă

 

Un elicopter IGAv va fi trimis în Vrancea pentru găsirea trupului comisarului șef Tomiță Lazăr, dispărut duminică în apele râului Siret. Aparatul de zbor va survola zona, pe tot parcursul râului Siret, în speranța că astfel va fi găsit mai repede cadavrul polițistului vrâncean.

Între timp, căutările continuă atât de pe malul apei, cât pe râu. Pompierii cu două bărci pneumatice, dar și polițiști și jandarmi sunt angrenați în misiunea de căutare a celui care a fost ani buni șeful „mascaților” din Vrancea și care s-a remarcat ca un polițist și ca un om de excepție.

Șeful Serviciului pentru acţiuni speciale din cadrul IPJ Vrancea, comisar șef Tomiță Lazăr, a dispărut duminică în apele Siretului, în zona balastierei de la Bilieşti. Acesta îşi petrecea după amiaza cu familia, în momentul în care el şi una dintre fiice, cu care se afla în apă, au fost luaţi de curenţii puternici.

Conform martorilor, fata a fost salvată de tată, fiind ajutată și de alte persoane însă polițistul a fost luat de ape.

Comisarul şef Tomiţă Lazăr a fost unul dintre cei mai apreciați poliţişti din IPJ Vrancea. De-a lungul carierei sale a participat pe lângă activităţile specifice muncii de polițist la numeroase competiţii sportive, de unde mereu s-a întors cu diplome și medalii.

VEZI AICI VIDEO de la căutarea de duminică seara

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here