Forțele Navale Române caută marinari în județul Vrancea

0
165
În perioada 18-21 februarie, Forţele Navale Române derulează cea mai amplă campanie din acest an pentru promovarea profesiei şi carierei de marinar militar în rândul elevilor.

Aceasta se desfășoară în cinci localităţi din județul Vrancea. În Vrancea sunt prezenți, în aceste zile, marinari ai echipajelor de pe navele militare maritime şi fluviale, scafandri de luptă, infanterişti marini, precum şi elevi şi studenţi militari de la Constanţa. Aceștia au venit în Vrancea cu o serie de materiale, cum ar fi machete de nave şi de faruri, instrumente de navigaţie, elemente şi accesorii ale echipamentelor de scufundare şi ale puşcaşilor marini, precum şi alte materiale marinăreşti. Campania se adresează elevilor din Focşani, Adjud, Panciu, Mărăşeşti şi din comuna Păuneşti.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.