Fostul primar de la Slobozia Bradului, Valerică Zamfirescu, martor al unei tragedii comise în trafic, la Buzău

0
324

Fostul primar de la Slobozia Bradului, Valerică Zamfirescu, a fost implicat marţi seară, fără voie, într-o tragedie rutieră înregistrată pe DN 2 E 85, în afara localităţii buzoiene Oreavu.

Fostul primar se afla la volan şi circula regulamentar când în faţa sa, un SUV a lovit un bărbat care se deplasa în calitate de pieton pe partea carosabilă.

Lovit de SUV, bărbatul a fost proiectat în maşina condusă de fostul primar, care s-a trezit astfel implicat fără vină într-un accident mortal.

Imediat după producerea accidentului, şoferul aflat la volanul SUV-ului, cu numere de Bucureşti, a fugit de la locul faptei, fără să-i pese  de omul pe care l-a nenorocit.

Victima este un bărbat de 67 de ani din Râmnicu Sărat, care a decedat.

Poliţiştii din Buzău îl caută acum pe autorul accidentului, având mai multe indicii, însă deocamdată nu au reuşit să dea de urma lui.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.