Fostului primar din Panciu nu îi place cum este judecat în oraș. A cerut strămutarea dosarului penal, iar dorința i-a fost îndeplinită

1
551

Nici bine nu a intrat pe rolul Judecătoriei Panciu cauza în care fostul primar Iulian Nica este acuzat că transformase administrația locală în propria moșie, că dosarul va lua calea altei instanțe. În dosar nu s-a făcut niciun act de judecată și, ca să fie sigur că nu mai dă ochii cu magistrații din orașul pe care l-a condus, Nica a solicitat la Curtea de Apel Galați strămutarea la o altă instanță. Ieri, judecătorii au considerat că solicitarea acestuia are temei, așa că va dosarul va lua calea altei judecătorii. „Admite cererea de strămutare formulată de petentul Nica Iulian. Dispune strămutarea dosarelor …ale Judecătoriei Panciu la Judecătoria Tecuci, judeţul Galaţi. Definitivă”. Nica a primit la timp această soluție, dat fiind că în urmă cu câteva luni era consemnat în județ și abia din septembrie instanța i-a permis totuși să poată umbla în toată țara. De remarcat că, printre interdicțiile pe care le are Iulian Nica se numără și aceea de a-și practica profesia sau activitatea în exercitarea căreia a săvârşit fapta şi de a se deplasa la sediul UAT Panciu şi sediul SC DUSPI SERV SRL. Cu toate acestea, la alegerile locale de duminică, Nica a fost unul dintre candidați, atât ca primar, cât și pe lista consilierilor locali, ca independent. A avut probabil încredere că păncenii îl vor în continuare, însă când s-a tras linie peste rezultate, Nica a ieșit pe locul IV în preferințele electoratului – 358 voturi, adică 9,75% dintre voturi.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Nu mi pute bine..si oprisan a fost ,,judecat la galati..trenand procesul pana la prescriere aproape,trimis la cluj,unde S A ALES PRAFUL !! HALAL JUSTITIE !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.