FOTO: 1200 de amenzi la ciculație într-o săptămână. Ce au “vânat” polițiștii

0
359
În ultimele şapte zile, polițiștii de la circulaţie au acționat pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, pe raza întregului judeţ.

Acţiunea s-a derulat în mai multe etape, care au vizat neacordările de prioritate de trecere pietonilor şi autovehiculelor, nerespectarea regimului legal de viteză, abaterile bicicliştilor, combaterea conducerii autovehiculelor sub influența băuturilor alcoolice. În cele şapte zile, polițiștii au constatat 16 infracțiuni și au aplicat 1270 de sancțiuni contravenționale.

Dintre sancțiunile aplicate, 241 au fost pentru nerespectarea regimul legal de viteză, 130 pentru abateri săvârșite de pietoni, 102 abateri săvârșite de bicicliști. Totodată au fost reținute 98 de permise de conducere și 51 certificate de înmatriculare.

actiune politia rutiera2jpg - FOTO: 1200 de amenzi la ciculație într-o săptămână. Ce au “vânat” polițiștiiactiune politia rutiera3 - FOTO: 1200 de amenzi la ciculație într-o săptămână. Ce au “vânat” polițiștiiactiune politia rutiera4 - FOTO: 1200 de amenzi la ciculație într-o săptămână. Ce au “vânat” polițiștii

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here