FOTO: 13 persoane sancționate, în ultimele 24 de ore, pentru că nu au respectat condițiile de izolare

0
1528

În ultimele 24 de ore, pe raza județului Vrancea, polițiștii, alături de reprezentanții celorlalte structuri competente au continuat verificările în teren la adresele persoanelor aflate în evidență ca fiind izolate la domiciliu.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea și din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău, dar și lucrători din cadrul Poliției Locale au verificat la locul de izolare peste 1200 de persoane.

În cadrul acestei acțiuni au fost depistate 13 persoane care au încălcat condițiile de izolare, fiind aplicate în aceste sens 13 sancțiuni contravenționale, în valoare de 26700 lei.

Activitățile pe această linie vor continua în perioada următoare în sistem integrat, alături de celelalte structuri din dispozitivul de ordine și siguranță publică, pentru prevenirea și combaterea oricăror fapte de natură penală sau contravențională.

Ne adresăm din nou populației cu recomandarea de a respecta măsurile dispuse pentru limitarea și prevenirea răspândirii infecțiilor cu noul Coronavirus COVID- 19, în special măsurile de autoizolare, măsurile de protecție prin dezinfectarea mâinilor și utilizarea măștilor, precum și evitarea deplasărilor ce nu reprezintă o urgență. (IPJ Vrancea)

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.