FOTO: 16 ani de la înființarea Direcției Naționale Anticorupție | Activitate de informare în zona de munte a județului

0
1943

Astăzi, 30 mai, Direcţia Generală Anticorupţie (D.G.A.) din cadrul Ministerul Afacerilor Interne sărbătoreşte 16 ani de la înfiinţarea sa, ca structură specializată în prevenirea şi combaterea corupţiei în rândul personalului Ministerului Afacerilor Interne.

În toți acești ani de activitate  în lupta împotriva corupţiei, instituția noastră s-a consolidat ca instituție pregătită să acționeze profesionist în scopul asigurării integrității profesionale și credibilității tuturor angajaților Ministerului Afacerilor Interne. În contextul aniversării Zilei Direcţiei Generale Anticorupţie, în ziua de 30 mai, lucrătorii  Serviciului Judeţean Anticorupţie Vrancea, împreună cu elevi voluntari  din cadrul Colegiului Național “Alexandru Ioan Cuza” Focșani, cu sprijinul reprezentanților Administrației Parcului Natural Putna-Vrancea R.A. au distribuit materiale preventive anticorupție cetățenilor care au tranzitat zonele turistice “Cheile Tișiței” și “Cascada Putnei”.

Cu această ocazie au fost purtate discuții cu cetățenii privind competența Direcției Generale Anticorupție, consecințele implicării în fapte de corupție și modul de acțiune  în situația în care sunt implicați sau iau cunoștință despre săvârșirea unor asemenea fapte. De asemenea, a fost popularizat Call Center-ul Anticorupţie 0800.806.806 și datele de contact ale Serviciului Județean Anticorupție Vrancea, respectiv municipiul Focșani, strada Cezar Bolliac nr. 12, tel./ fax 0237/ 207.119, e-mail vrancea.dga@mai.gov.ro. (sursa: comunicat Serviciul Județean Anticorupție Vrancea)

 

Revelion 2023 Antal Queen 2
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.
Revelion 2023 SARA Events

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.