FOTO: 160 de focșăneni de vârsta a treia, prezenți la Balul de Dragobete organizat de Primăria Focșani

0
261

Primăria Municipiului Focșani a organizat cea de-a doua ediție a Balului de Dragobete. La ediția din acest an au participat peste 160 focșăneni de vârsta a treia. Petrecerea a avut loc la restaurantul Grand’Or, unde, timp de aproape șapte ore cei prezenți s-au putut delecta cu bucate alese, au dansat și cântat pe muzica artiștilor de la Ansamblul „Țara Vrancei” conduși de doamna Maria Murgoci. Prezentator a fost și de această dată actorul Sorin Francu, Directorul Teatrului Municipal „Mr. Gh. Pastia”.

Un moment deosebit l-a reprezentat premierea, în aplauzele întregii săli, a 19 cupluri, care au sărbătorit 50 de ani de existență împreună.

Invitatul surpriză a fost doamna muzicii ușoare românești, Corina Chiriac, care a încântat audiența cu șlagărele fredonate de generații întregi, dar și cu melodii din repertoriul recent.

La sfârșit, cu toții s-au bucurat de tortul special pregătit pentru acest eveniment și înainte de plecare au mai făcut o ultimă poză la minut, în colțul special amenajat de organizatori.

Cu satisfacția unei zile de neuitat, Primarul Cristi Misăilă urează tuturor cuplurilor de aur și nu numai „La Mulți Ani!”, multă sănătate și promite pentru ediția din 2019 a Balului de Dragobete surprize cel puțin la fel de frumoase.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.