FOTO! 18 viitori poliţişti au depus jurământul militar în cadrul unei ceremonii la sediul IPJ Vrancea

0
157

O nouă promoţie de elevi a depus jurământul militar

Jur să respect Constituţia, drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului, să aplic în mod corect şi fără părtinire legile ţării, să-mi îndeplinesc cu răspundere şi bună credinţă îndatoririle ce îmi revin potrivit funcţiei şi să păstrez secretul profesional. Aşa să îmi ajute Dumnezeu!

Astfel au jurat credinţă 18 viitori poliţişti, în cadrul festivităţii care s-a desfăşurat astăzi, 21 decembrie a.c., în cadru restrâns, în sala de şedinţe a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea. Ceremonialul a avut loc în prezența şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea, dl. comisar șef de poliţie Remus Nica, iar conducerea Școlii de Agenți de Poliție “Vasile Lascăr” Câmpina, domnii inspector șefi ai celorlalte inspectorate de poliție județene și reprezentanții Direcției de Pregătire Profesională din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române au luat parte la festivitate de la distanță, în sistem videoconferință. Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea le-a urat noilor elevi sănătate, putere de muncă și rezultate deosebite în procesul de învățământ. (comunicat de presă IPJ Vrancea)

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.