FOTO: 22 de militari de la Brigada 8 LAROM au fost avansați în grad

0
278

22 de militari din cadrul Brigăzii 8 LAROM „Alexandru Ioan Cuza” Focșani au fost înaintaţi în gradul următor începând cu data de 30 septembrie. În baza Ordinului şefului Statului Major al Forţelor Terestre au fost înaintaţi în grad un maistru militar şi douăzeci şi unu de subofiţeri, care fac parte din toate unităţile subordonate Brigăzii.

Ordinele de avansare au fost citite într-un cadru festiv. În aceeași zi a avut loc și ceremonia de trecere în rezervă a maiorului Ovidiu Grigoraș, din cadrul Batalionului 84, și a plutonierului adjutant Ion Iancu, din cadrul Bateriei 86 Sprijin.

militari avansati in grad2 - FOTO: 22 de militari de la Brigada 8 LAROM au fost avansați în gradmilitari avansati in grad3 - FOTO: 22 de militari de la Brigada 8 LAROM au fost avansați în gradmilitari avansati in grad4 - FOTO: 22 de militari de la Brigada 8 LAROM au fost avansați în gradmilitari avansati in grad5 - FOTO: 22 de militari de la Brigada 8 LAROM au fost avansați în gradmilitari avansati in grad6 - FOTO: 22 de militari de la Brigada 8 LAROM au fost avansați în grad

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.