FOTO! ACȚIUNE în Piața Moldovei! Polițiștii focșăneni au aplicat 45 de sancțiuni contravenționale

0
1646

Astăzi, 03.04.2022, între orele 10.00 – 12.00, la nivelul Poliției Municipiului Focșani a fost desfășurată o acțiune, ce a avut ca scop verificarea respectării prevederilor legale de către producătorii agricoli, a modului în care sunt staționate autoutilitarele producătorilor/comercianților, precum și a celorlalte norme rutiere și de conviețuire socială în zona Pieței Moldovei. În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 45 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 6.055 lei. Totodată, un conducător auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 870 lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioadă de 60 de zile, pentru nerespectarea normelor rutiere.
La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea, precum și polițiști din cadrul Poliției Locale Focșani. Astfel de activități vor continua și în perioada următoare, pentru asigurarea unui climat de siguranță publică. (comunicat IPJ Vrancea)

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.