FOTO! Acțiuni ale polițiștilor și jandarmilor la Mănăstirea Brazi și la Liceului Tehnologic „Alexandru Ioan Cuza” Panciu

0
199

Polițiștii și jandarmii au fost prezenți joi la Mănăstirea Brazi și au oferit participanților recomandări pentru siguranța bunurilor, prevenirea violenței domestice și evitarea implicării în conflicte.

În cadrul activității, participanții au primit recomandări pentru protejarea bunurilor personale, în condiții de aglomerație și pentru prevenirea furturilor din locuință. Polițiștii le-au explicat diverse moduri de acțiune preferate de infractori cât și modul în care acestea pot fi prevenite. Totodată, activităţile desfăşurate de către poliţişti au avut drept scop creşterea gradului de informare a populaţiei cu privire la prevederile legale privind violenţa domestică. Poliţiştii au adus în atenţia cetăţenilor, condiţiile pentru emiterea ordinului de protecţie, cât şi modalitatea de sesizare a cazurilor de violenţă domestică. Tot joi, polițiștii și jandarmii vrânceni au interacționat cu elevii Liceului Tehnologic „Alexandru Ioan Cuza” Panciu. Adolescenții au fost informați în legătură cu consecințele devastatoare ale consumului de droguri și au fost sfătuiți să aleagă grupuri de prieteni care au obiceiuri sănătoase (nu consumă alcool, tutun sau droguri) și nu se abat de la normele sociale. Activitățile desfășurate ieri au fost structurate pe domenii de prevenire, în colaborare cu jandarmii vrânceni. Alte teme abordate au fost prevenirea şi combaterea actelor de discriminare, disparițiile de minori, siguranța pe stradă și siguranța în mediul online. Acţiunile informativ – preventive ce vizează siguranţa tinerilor vor continua. (comunicat IPJ Vrancea)

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.