FOTO! Activități de prevenire și informare cu peste 400 de elevi desfășurate de jandarmii vrânceni la Școala Gimnazială „Ștefan cel Mare” din Focșani

0
88

Astăzi, 13 martie a.c., jandarmii vrânceni au fost prezenți la Școala Gimnazială „Ștefan cel Mare” din Municipiul Focșani, unde au desfășurat activități de prevenire și informare cu peste 400 de elevi. În timpul întâlnirii, tinerii au aflat de la jandarmii din cadrul Compartimentului Prevenirea și Combaterea Faptelor Antisociale, de ce este important să nu apeleze la violență pentru rezolvarea conflictelor și cum poate fi evitat fenomenul de bullying. Copiii au fost interesați și de modul în care pot semnala și acționa în cazul în care sunt martori sau victime în diferite situații. Tinerii au vizitat standurile cu materiale de intervenție pentru asigurarea și restabilirea ordinii publice, tehnică de comunicații, precum și autospecialele din dotarea jandarmilor vrânceni. La această activitate a fost prezent și cățelușul Athos care este mereu un punct de atracție pentru cei mici. Activitățile de prevenire și informare vor continua pe tot parcursul anului școlar, siguranța elevilor în școli reprezentând o prioritate a jandarmilor vrânceni. (comunicat Jandarmeria Vrancea)

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.