UPDATE-FOTO-ACUM: Accident la Dumbrăveni | Microbuz plin cu pasageri lovit de un autoturism

0
763

UPDATE: Conform polițiștilor, la momentul impactului în microbuz se aflau 7 pasageri. O femeie a suferit răni, a fost preluată de ambulanță și transportată la spitalul din Focșani. Microbuzul făcea transport de persoane pe ruta Focșani-Oreavu.

Știrea inițială: Un accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp pe șoseaua europeană, la intrarea în localitatea Dumbrăveni. Șoferul unui autoturism Dacia a lovit din spate un microbuz care face curse regulate de la Focșani. Din informațiile noastre șoferul autoturismului a declarat că ar fi adormit la volan. În urma accidentului mai mulți pasageri au fost răniți ușor, nefiindu-le pusă viața în pericol. Un alt microbuz care aparține aceleiași societăți de transport a ajuns la fața locului și i-a preluat pe pasagerii care se aflau în mijlocul de transport la momentul impactului. Polițiștii au ajuns la fața locului și au demarat cercetșrile. Traficul în zona accidentului se desfăăoară cu dificultate.

Revelion 2023 Antal Queen 2
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.
Revelion 2023 SARA Events

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.