UPDATE-VIDEO-FOTO-ACUM: Microbuz plin cu pasageri derapat la intrarea în cartierul Mândrești

0
2383

UPDATE: Microbuzul în care se aflau nouă pasageri a fost extras din canal. Pasagerii au reușit să iasă din mașină și vor fi preluați de un alt microbuz. Cei nouă pasageri se îmbarcase dimineață în Autogara Focșani și aveau ca destinație mai multe localități de pe DN23 spre Galați. La intrarea în cartierul Mândrești o pală de vânt puternică a spulberat pur și simplu microbuzul de pe partea carosabilă. Din fericire nu au existat victime, însă toți cei nouă pasageri s-au ales cu o sperietură zdravănă.

Accident grav, joi dimineață, la intrarea în cartierul Mândrești. Un microbuz înmatriculat în Vrancea în care se află mai mulți pasageri a derapat, a ieșit în afara părții carosabile și s-a oprit pe marginea unui canal. La fața locului intervin pompierii de la ISU Vrancea cu modulul de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Toți pasagerii au rămas în interior din cauza faptului că microbuzul poate să cadă în canal în orice moment. Salvatorii vor interveni de urgență pentru a evita ca microbuzul să cadă în canal. *știre în curs de actualizare.

Revelion 2023 Antal Queen 2
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.
Revelion 2023 SARA Events

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.