FOTO: Amenzi și confiscări de bunuri în urma unei acțiuni a structurilor din subordinea MAI

0
737

Polițiștii vrânceni alături de jandarmi, militari și polițiști locali au executat o acțiune specifică pentru prevenirea și combaterea răspândirii COVID-19. Cu un efectiv de 98 de polițiști, 34 de jandarmi și 39 de lucrători ai altor instituții, structurile au acționat în teren pentru prevenirea și combaterea criminalității și pentru a se asigura că cetățenii respectă prevederile ordonanţelor militare. Au fost instituite 39 de filtre, în care au fost verificat modul de respectare a măsurilor și interdicțiilor de deplasare în cazul a 1.071 de persoane, din care 35 cu vârsta de peste 65 de ani. Peste 780 de autoturisme au fost verificate în trafic. „În urma activităților desfășurate a fost întocmit un dosar penal, au fost aplicate 72 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 38.500 lei și au fost confiscate bunuri în valoare totală de 1.936 de lei”, au transmis reprezentanții IPJ Vrancea. Controalele au vizat și un număr de 10 societăți comerciale.

„Reamintim tuturor cetățenilor că nerespectarea legislației în vigoare atrage sancțiuni și, foarte important, necunoașterea legii nu poate fi invocată. Tocmai de aceea, recomandăm să luaţi în considerare doar informaţiile din surse oficiale. Astfel de acţiuni vor continua, urmărindu-se prevenirea, descurajarea şi combaterea cu fermitate a faptelor care contravin legii și pentru asigurarea unui climat de ordine şi linişte publică”, au mai spus polițiștii.

i,

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.