GALERIE FOTO: Ample controale ale Poliției și ale DSV în piețele din Vrancea

0
474

Polițiștii și medicii de la DSV au avut o săptămână plină: au făcut zeci de controale în piețe și magazine menite a  proteja populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

Verificările vor continua și zilele acestea. Astfel, în zilele de 28 și 29 aprilie, poliţiştii vor efectua controale în pieţe şi în locurile special amenajate pentru identificarea celor ce comercializează ilicit miei sau alte produse specifice sărbătorilor pascale.

Poliţiştii, împreună cu reprezentanţi ai D.S.V.SA., vor verifica legalitatea activităţilor comerciale din pieţe, târguri şi centre agroalimentare, în scopul prevenirii şi combaterii încălcării prevederilor legale specifice acestui domeniu.

„Controalele efectuate la persoanele fizice şi juridice care desfăşoară activităţi de prelucrare, depozitare, transport, comercializare de animale vii, ouă sau alimente de origine animală, precum şi vin şi alte băuturi alcoolice, au ca scop verificarea respectării normelor sanitar-veterinare şi înregistrării în evidenţele financiar-contabile a cantităţilor de mărfuri aprovizionate sau vândute. Totodată, poliţiştii vor fi prezenţi în locurile special amenajate unde sunt sacrificate animale pentru verificarea respectării normelor în acest sens. Aceste acţiuni se desfăşoară conform Planului de Măsuri pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică, premergător şi pe timpul Sărbătorilor Pascale şi are drept scop prevenirea oricăror fapte de natură penală şi contravenţională”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Vrancea.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.