FOTO: Au început lucrările la piațeta de lângă Balada

0
146

În sfârșit, piațeta de lângă cinematofragul Balada nu va mai fi o pată pe obrazul orașului. Locul respectiv, degradat de la un an la altul, nu a fost cuprins în proiectul derulat cu fonduri europene în urma căruia centrul orașului s-a schimbat radical. În ultimii ani, Primăria a realizat un proiect, dar lucrările au întârziat. Motivul invocat de fiecare dată de autorități a fost că firmele de construcții nu se înscriau la licitație. Totuși, până la urmă contractul a fost adjudecat, iar azi au început lucrările.

lucrarile refacere apiateta de langa cinematograful balada1 - FOTO: Au început lucrările la piațeta de lângă Balada “Așa cum am anunțat încă de luna trecută, lucrările aferente obiectivului de investiții “Reabilitare Pasaj Cinematograf Balada” din Focșani vor cuprinde mai multe categorii de intervenții. Astfel, zona va fi reabilitată integral, în cadrul unei investiții ce presupune, în linii mari, amenajarea unor locuri de recreere pentru pietoni, o esplanadă în jurul fântânii decorative înconjurată de spaţii verzi şi mobilier stradal, realizarea unei instalaţii moderne de iluminat specific caracterului zonei, instalarea unui sistem de supraveghere video şi dotarea cu mobilier urban (bănci, coșuri de gunoi)”, a anunțăat pe Facebook primarul Cristi Misăilă. Durata de execuție este de 8 luni de la semnarea ordinului de începere a lucrărilor. Nu este excclus, totuși, ca termenul să fie depășit, având în vedere că vine iarna.

lucrarile refacere apiateta de langa cinematograful balada2 - FOTO: Au început lucrările la piațeta de lângă Baladalucrarile refacere apiateta de langa cinematograful balada3 - FOTO: Au început lucrările la piațeta de lângă Balada

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here