FOTO: Căminul de Bătrâni Focșani, la ceas aniversar. De ziua lor, bătrânii au fost tunși și coafați gratis

0
554

A fost sărbătoare mare la Căminul de Bătrâni din Focșani, de la a cărui înființare s-au împlinit astăzi 10 ani. La ceas aniversar, beneficiarii căminului au avut parte de o mulțime de surprize, dar și de musafiri de la Primărie.

“În cei 10 ani de la înființarea Căminului pentru Persoane Vârstnice din Focșani, multe s-au schimbat, multe s-au făcut, multe mai sunt de finalizat. Toate proiectele realizate, precum și planurile viitoare, au în centrul atenției bunăstarea celor găzduiți în acest Cămin. Începând de la hrana de zi cu zi, până la condițiile de trai, preocuparea principală este starea de bine a tuturor persoanelor în vârstă din această instituție, încercând să-i facem să se simtă ca într-o mare familie. Azi ne-am bucurat împreună de primii zece ani, care ne-au dat experiența și speranță pentru a continua o viață pe care le-o dorim plină de bucurii și liniște sufletească”, a transmis primarul Cristi Misăilă.

Pentru ca ziua de azi să fie cu adevărat specială, bătrânii au primit și un dar inedit: câte o coafură sau tunsoare nouă. Toți rezindenții Căminului au trecut, ieri, prin mâinile elevilor de la Liceul Longinescu, care învață în clasa de coafor, și care au reușit să le ofere câteva momente de plăcere și relaxare.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.