FOTO: Ce au găsit polițiștii la perchezițiile de luni seară din Focșani

0
529
Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Vrancea și Galați, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. –  B.T Vrancea, au efectuat 20 de percheziții în Focșani, Tecuci și Galați pentru destructurarea unei grupări infracționale specializate în trafic de droguri de risc.

La data de 25 septembrie, polițiștii Serviciilor de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea și Galați, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Vrancea, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, au surprins în flagrant delict două persoane în timp ce cumpărau substanțe etnobotanice de la un bărbat, de 30 ani, din județul Galati.

Pentru documentarea întregii activități infracționale, au fost efectuate douăzeci de percheziții domiciliare, pe raza municipiilor Focșani, Tecuci și Galați, activități în urma cărora au fost ridicate 730 de grame de substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv, grindere și minicântare electronice, 2.850 de euro și 1.200 de lei și mai multe telefoane mobile.

La data de 26 septembrie a.c., șapte persoane au fost reținute pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate Tribunalului Vrancea cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire și aderare la un grup infracțional organizat, trafic și consum ilicit de droguri și de substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale în cauză.

droguri3 - FOTO: Ce au găsit polițiștii la perchezițiile de luni seară din Focșanidroguri2 - FOTO: Ce au găsit polițiștii la perchezițiile de luni seară din Focșanidroguri - FOTO: Ce au găsit polițiștii la perchezițiile de luni seară din Focșani

Catalin-Toma-PNL-Vrancea
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here