FOTO: Cerul a plâns la dispariția unui înger. Roxana Dragomir, condusă pe ultimul drum în râuri de lacrimi

20
25282

Au curs lacrimi amare, vineri, în satul Rîmniceni din comuna Măicănești, acolo unde Roxana Dragomir a văzut lumina zilei și unde își va dormi somnul de veci. Tânăra a cărei dramă a impresionat și a mobilizat o țară întreagă a fost condusă pe ultimul drum.

Roxana și-a sacrificat viața ca să aducă pe lume o viață. Ea a aflat că are cancer când era însărcinată, dar a refuzat tratamentul, alegând viața Maiei. După naștere s-a operat, însă cancerul a recidivat cu metastaze, având o evoluție fulminantă. Sute de oameni au condus-o pe Roxana pe ultimul drum, impresionați de tinerețea, frumusețea, dar mai ales de jertfa ei.

În timpul ceremonialului de înmormântare, a plouat, deși soarele strălucea pe Cer, semn că, așa cum se spune din bătrâni, și îngerii au plâns că au primit-o prea devreme pe Roxana în rândul lor.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

inmormantare roxana dragomir 1 - FOTO: Cerul a plâns la dispariția unui înger. Roxana Dragomir, condusă pe ultimul drum în râuri de lacrimiinmormantare roxana dragomir 2 - FOTO: Cerul a plâns la dispariția unui înger. Roxana Dragomir, condusă pe ultimul drum în râuri de lacrimiinmormantare roxana dragomir 3 - FOTO: Cerul a plâns la dispariția unui înger. Roxana Dragomir, condusă pe ultimul drum în râuri de lacrimiinmormantare roxana dragomir 4 - FOTO: Cerul a plâns la dispariția unui înger. Roxana Dragomir, condusă pe ultimul drum în râuri de lacrimiinmormantare roxana dragomir 5 - FOTO: Cerul a plâns la dispariția unui înger. Roxana Dragomir, condusă pe ultimul drum în râuri de lacrimiinmormantare roxana dragomir 6 - FOTO: Cerul a plâns la dispariția unui înger. Roxana Dragomir, condusă pe ultimul drum în râuri de lacrimiinmormantare roxana dragomir 7 - FOTO: Cerul a plâns la dispariția unui înger. Roxana Dragomir, condusă pe ultimul drum în râuri de lacrimi

Loading...

20 COMENTARII

  1. Sincere condoleante ! si sa vegheze asupra fetitei ei de acolo de sus. Dintre ingeri. Printre ingeri. Sacrificiu de mama. Nu va fi uitata niciodata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.